Renoveringsprojekt eksempel fra sommerskolen i tværfaglig bygningsrenovering

Tværfaglig Bygningsrenovering

Bæredygtig renovering i et tværfagligt samarbejde er i fokus på sommerskolen i tværfaglig bygningsrenovering
OPDATERING: Kurset er fortsat åbent for ansøgninger. Er du bygningskonstruktør-, arkitekt- eller ingeniørstuderende? Så får du som deltager på sommerskolen en tværfaglig ballast, der åbner døre og forbereder dig på en fremtid, hvor bæredygtig renovering og tværfaglige kompetencer fylder mere og mere. 

Om sommerskolen

 • Fakta

  Fag: Tværfaglig Bygningsrenovering

  Varighed:  2 uger

  Datoer: 5. august - 16. august  2019

  Sprog: Dansk

  Niveau: Bachelor niveau fra. 4. semester

  Faglige forudsætninger: Sommerskolen er rettet mod studerende fra VIA's konstruktør og ingeniør uddannelser, studerende fra Arkitektskolen i Aarhus, samt andre studerende fra uddannelsesinstitutioner med samme uddannelsesretninger.

  ECTS: 5 ECTS

  Pris: 
  Kurset er gratis at deltage i. Alle deltagere skal betale et no-show fee på 500 kr. Beløber returneres til deltagerne efter kursets afslutning. Hvis deltagere melder fra indenfor 6 uger  af kursets startdato (sidste hverdag inden), får man beløbet returneret.

  Max antal deltagere: 30. Studerende fra VIA's konstruktør og ingeniør uddannelser, samt studerende fra Arkitektskolen i Aarhus har 1. prioritet. Andre kan optages såfremt, der er ledige pladser.

  Ansøgningsdeadline: 1.maj 2019. Såfremt der er ledige pladser, kan studerende søge frem til 15. juni 2019. OPDATERING: Kurset er fortsat åbent for ansøgninger frem til 27. juli.

  Sted: Campus Aarhus C, Ceres Allé 24, 8000 Aarhus C

   

 • Indhold

  Sommerskolens centrale tema er bæredygtig bygningsrenovering.

  Sommerskolen fokuserer på at arbejde tværfagligt med bæredygtig bygningsrenovering. Formålet er at udpege de ”værdiskabende” elementer for bygherrer og beboere, løfte den arkitektoniske kvalitet og ikke mindst bygningens energetiske, miljø-relaterede og komfort-mæssige performance.

  I tværgående teams er du med til at løse en case, der binder tre fagligheder sammen, så nye løsninger og sammenhænge kan opstå. Casen spejler virkeligheden ved at være et konkret renoveringsprojekt. Ved at deltage får du både mulighed for at bringe dine egne evner i spil, samarbejde med andre og bygge et stærkt netværk på tværs af branchen.

 • Kontakt

  Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål

  VIA University College

  Anna Kronborg Bell

  Project Manager

  VIA Summer School

  +45 87551505

  summerschool@via.dk