Sæt fokus på voksenudrednings-metoden med en temadag for hele afdelingen eller en særlig gruppe af medarbejdere.
Vi tilrettelægger temadage i voksenudredningsmetoden, der er målrettet medarbejdere fra både det private og det offentlige udførerled, f.eks. pædagoger, social- og sundhedsassistenter, værkstedsassistenter, ergoterapeuter, sygeplejersker og medhjælpere.
På temadagen får I en overordnet introduktion til de 6 faser i voksenudredningsmetoden og de dertil hørende redskaber. Herefter er der en mere indgående gennemgang af faserne bestilling og opfølgning, samt de tilhørende redskaber.
Vi kommer omkring indsatsformål og indsatsmål, der er formuleret af andre end udføreniveauet, herunder facilitatorrollen, samarbejdet med borgeren og myndighed og opfølgning på indsatsen. Voksenudredningsmetoden ses i sammenhæng med § 141 handleplanen og pædagogiske planer.
Vi har fokus på at tydeliggøre opgave- og ansvarsfordelingen mellem myndighedsniveau og udførerled, og på de udfordringer, de udførende oplever.
Program
Temadagen består af oplæg, drøftelse i temagrupper og øvelser med udgangspunkt i cases.
- Velkomst og præsentation, forventninger til dagen
- Voksenudredningsmetoden – kort gennemgang af metodens 6 faser
- Opgave og ansvarsfordelingen mellem myndighedsniveau og udførerled
- Bestilling af indsatsen
- Indsatsformål og indsatsmål omsat til udførerleddets behandlingsplan/pædagogiske planer
- Statusnotat og opfølgning
- Afrunding
Skræddersyede temadage
Der udbydes i øjeblikket ikke åbne temadage, men de kan bestilles som skræddersyede temadage, hvor indholdet aftales efter behov.
Vi har stor erfaring i, at planlægge og afholde temadage og kurser ud fra konkrete behov.